Uslovi Korišćenja

Uvod

Izdajem.rs web portal se sastoji od različitih sadržaja koje održava Izdajem.rs tim. Kada posećujete ovu stranicu ili se koristite njome, pristajete na ovde navedena pravila.

Web stranicu Izdajem.rs možete da koristite pod uslovom da pristanete na pravila, uslove i objave koje ona sadrži, bez modifikacija. Ako koristite ovu stranicu, smatra se da se slažete sa svim pravilima, uslovima i odredbama.

Izdajem.rs Beograd obrađuje podatke o ličnosti isključivo na način i pod uslovima propisanim Pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti koji je dostupan na adresi: https://izdajem.rs/privacy/ i koji se smatra sastavnim delom ovih Uslova korišćenja.

Pravila korišćenja

Izdajem.rs redovno proverava i ažurira informacije objavljene na stranici.

Izdajem.rs zadržava pravo na izmenu pravila, uslova i objava koje regulišu njeno korišćenje.

Izdajem.rs nije odgovoran, niti garantuje da su informacije uvek aktuelne, ispravne i/ili potpune.

REGISTRACIJA KORISNIKA

Prilikom registracije, korisnik je dužan uneti ime, prezime, e-mail i postaviti šifru za pristup svom nalogu, ili se registrovati putem socijalnih mreža(Facebook, Google, Twitter...). Registrovan korisnik može uneti i druge informacije kako bi poboljšao svoje korisničkog iskustvo, sve u skladu sa Pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti.

VERIFIKACIJA KORISNIKA

Kako bi se verifikovao, registrovani korisnik je dužan uneti svoje lične podatke definisane Pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti, a slučaju da Izdajem.rs to od njega zahteva, korisnik je dužan verifikovati svoj identitet slanjem fotografije lične karte (obe strane) ili pasoša (strana sa ličnim podacima), sve u skladu sa odredbama Pravilnika o zaštiti podataka o ličnosti

ZAKAZIVANJE GLEDANJA NEPOKRETNOSTI

Zakazivanje gledanja nepokretnosti oglašenih na stranici radi prodaje ili davanja u zakup omogućeno je samo verifikovanim korisnicima.

Verifikacijom korisnik daje saglasnost da Izdajem.rs vlasnika nepokretnosti čije gledanje korisnik zakazuje upozna sa ličnim podacima korisnika iz prethodnog stava, čime ispunjava svoje obaveze prema vlasniku iz Ugovora o posredovanju zaključenog s njim, sve u skladu sa Pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti.

Veza sa drugim web portalima

Web stranica Izdajem.rs može da sadrži veze prema drugim Web stranicama. Izdajem.rs nema kontrolu nad tim stranicama i nije odgovorna za njihov sadržaj, uključujući bez ograničenja vezu prema nekoj drugoj stranici, ili izmene i ažuriranje takve stranice.

Nezakonito ili zabranjeno korišćenje

Uslov za korišćenje Web stranice Izdajem.rs je Vaše jemstvo da nećete upotrebljavati navedenu Web stranicu u svrhe koje su nezakonite ili zabranjene navedenim pravilima ili uslovima. Nije dopušteno koristiti ovu stranicu na način koji bi stranicu oštetio ili je onesposobio, preopteretio ili ometao druge korisnike da se njome služe. Nije dopušteno da uzimate ili pokušate da dobijete materijale ili informacije na način koji nije omogućen ili ponuđen preko stranice.

Izuzeće od odgovornosti

Informacije, softver, proizvodi i usluge koje stranica sadrži ili koje su dostupne kroz korišćenje stranice mogu da sadrže netačnosti ili tipografske greške. Unesene informacije menjaju se periodično. Izdajem.rs može unapređivati i/ili menjati Web stranicu u bilo kojem trenutku. Sadržaj objavljen na Web stranici ne može biti temelj za donošenje ličnih, pravnih ili finansijskih odluka.

Izdajem.rs ni u kojem slučaju ne može biti odgovoran za neposrednu, posrednu, slučajnu, posledičnu ili neku drugu štetu koja proizlazi ili je na bilo koji način povezana s korišćenjem stranice ili njenim radom. Navedeno se primenjuje u najvećem mogućem obimu koji zakoni dozvoljavaju.

Prekid / ograničenje pristupa

Izdajem.rs zadržava diskreciono pravo da prekine Vaš pristup stranici i uslugama koje su uz nju vezane ili bilo kojem njihovom delu u bilo koje vreme i bez prethodnog obaveštenja.


Objavljeno dana 06.05.2021. godine


Izdajem.rs Beograd